Blog

Img_5081

VW a nová střecha SCA 292

Jistě jako znalci poznáte, že je prakticky stejná jako SCA 290, ale tato je na dlouhou verzi. Je to letošní novinka a je geniální. Máme jich objednaných dalších pět, tak bude spousta fotek.

Celý článek
Img_5068

MB Sprinter a Atek

MB Sprinter a Atek Skvělá střecha od Španělských Atek v surovém stavu. Majiteli jsme říkali, že je lepší střechu nalakovat dokud je dole, ale zákazník nedbal a nalakuje si jí prý sám a na autě. Asi je majitel spoustu lešení .

Celý článek
Img_4999

Vestavba VW

Tak tu máme nový kousek od nás pro VW T5, 6, 6.1. Toto je verze na longa a kombinace bambusu a Slate Grey je úžasná. Co myslíte?

Celý článek
Obrázek whatsapp, 2024-02-07 v 15.53.57_74620e79

Atek a Iveco

Omlouvám se všem za chybičku, právě jsme společně s jedním zákazníkem vykomunikovali s f. Atek, že jejich střechy jsou na výšku auta H2. Ve Španělsku mají zřejmě jiné značení.

Celý článek
Obrázek whatsapp, 2024-02-05 v 13.36.48_6b4dc17f

Sprinter L2H1 a Atek

I tak to jde, ale samozřejmě po upravách se střecha Atek dá dát na H1 Sprintera. Zákazník nám poslal tyto nádherné foto a dokonce je na prodej kdy se Vám někomu moc hodil. Telefon na majitele je +421 903 791 081. Je to Slovák, jen aby jste se neleknuli jiné

Celý článek
Img_4917

MB Vito a SCA 152

Tak je tu další kousek, dohromady jim to sluší což? Zákazník se vnitřek chce dodělat sám, tak dostal slevu 10 00Kč i za to, že pracuje v Horské službě a tímpádem nás všechny zachraňuje. I tak to jde u nás.

Celý článek
Img_4865

Fiat Ducato alias RIMOR a Atek

Další originál obytňák, který má 4 místa na jízdu, ale na spaní jen dvě. Asi soudruzi v Itálii někde udělali chybu . Tak jsme jí napravili střechou Atek a na Ducatu je navíc komfortní spaní ve střeše 210x136cm.

Celý článek
Img_4833

Hymer a Atek

Montáž střechy na už hotové obytňáky je výzva. U tohoto Sprintera totiž na střeše byla klimatizace, satelit, střešní okna a soláry. Vše poctivě přilepeno . Samozřejmě vše se podařilo. To je tak, když si koupíte 4 místné auto, ale spaní v něm je pouze pro dva .

Celý článek
Dscf0760

Kompletní stavba MB Sprinter

Od nás trochu nezvyk, vestavba bez zvedací střechy, ale jak se říká – náš zákazník, náš pán. Dostali jsme tu čest, postavit vestavbu dle zadání do úplně nového Sprintera. Klasické uspořádání, jen zákazníci požadovali hlavně koupelnu se záchodem, velká střešní okna a čtyřmístné auto, aby mohli vozit na cestách i

Celý článek
Img_4672

VW T6.1 a SCA 290

To je naše stálice, namontovali jsem těchto střech jen letos 25 kousků. Opakuji se, ale pro VW T5, 6, 6.1 je naprosto bezkonkurenčně nejlepší na trhu. Už se nemohu dočkat až po Novém roce přijdou SCA 292 což je prakticky stejná střecha jen na dlouhou verzi. Těším se už proto,

Celý článek
Img_3694

Fiat Talento a SCA 188

Abychom trochu vyvážili ukazovaný vozový park, tak tu máte Fial Talento s SCA 188. Čistě náhodně budeme další dělat za 14 dní, tak se nebojte nic, uvidíte i tu další v řadě.

Celý článek
Img_4336

MB V a SCA 152

taky už jsme pár těchto střech dělali, ale tohle je komplet s podlahou i jednotlivými sedačkami od Mobiframe. Do kolejnic se samozřejmě dá dát dvoj nebo trojsedačka rozkládací na postel. Zákazník si vše upravím už sám a pak se přijede pochlubit, tak jsme zvědaví. Tímpádem samozřejmě dostal slevu na montáž.

Celý článek
Img_4552

VW T6.1 a SCA 290

Už jich tu byla několik a další budeme dělat příští týden, ale týhle střechy není nikdy dost :D.  Je opravdu nejlepší na trhu, když samozřejmě nepočítám originál Westfálii na Californii. Koncem ledna přijdou první dvě SCA 292 což by měla být úplně stejná střecha na dlouhou verzi VW T5. 6.

Celý článek
Img_3640

Citroen Berlingo a REIMO

Když přišla objednávka střechy na Berlingo, tak jsem byl poněkud překvapen. Kdo by chtěl zvedací střechu na tak malé auto. Ale majitel byl neoblomný a objednal si i postel :D. Při montáži jsme byli potěšeni tím, že šla zcela hladce, ale dokonce délka postele je 185cm, koukáte co :D. Taky

Celý článek
Img_3381

VW T6 a Bram

Pro nás jediná použitelná zvedací střecha pro vozy VW T5, 6, 6.1 long v dražší kategorii. Tato je vylepšená skládací postelí na zadních sedačkách, solárním systémem a kompletní elektrikou Victron, horkovzduchem Planar, stolkem v šoupačkách a roletami VanShades. Můžete ho u nás kdykoliv vidět, neb to je naše firemní auto

Celý článek
Img_3319

Buchanka

Úkol zněl jasně, do Buchanky dát spousta úložných míst, postel aspoň 190cm na délku, dvě lednice, komplet odhlučnit a zateplit, solární systém a světlo pro jízdu v terénu v noci :D. Podlaha je komplet odhlučněná STP Gold, auto zateplené K-Flexem 20mm, 2x solár 175Wp + komplet elektrika a trakční baterie

Celý článek